Název | Množství a jednotka |
---|---|
červené fazole v nálevu | 1 plechovka |
brambory | 3 ks |
klobása | 1 ks |
česnek | 2 stroužky |
cibule | 1 ks |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
hladká mouka | 2 lžíce |
zakysaná smetana | 1 ks |
sádlo | 2 lžíce |
sůl | |
pepř | |
podravka |
Postup: Vrtulky uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme, propláchneme studenou vodou a... zobrazit recept
Postup: Rohlíky (housky) nakrájíme na malé kostičky a necháme trošku oschnout. Nejlépe... zobrazit recept
Postup: Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme, oloupeme. Do misky dáme nastrouhaná vajíčka,... zobrazit recept
Postup: Květák rozebereme na růžičky, popřípadě ještě pokrájíme na jemno. V hrnci na... zobrazit recept
Postup: Do hlubší pánve dáme máslo, drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Na... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek